-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van QS by s.Oliver1.586

Q/S Designed by: fashion for real people

De belofte van het merk is simpel, “Real Fashion For Real People”. Q/S designed by is een collectie ontworpen door het merk S. Oliver dat deze visie ondersteunt. De lijn die ontworpen is door s. Oliver staat voor kwaliteit en authenticiteit doordat het een urban uitstraling heeft. Het is een lijn die meegaat met de trends waardoor het uitermate geschikt is voor jonge trendsetters om op te vallen. Doordat de huidige trends perfect verwerkt zijn in de lijn kan iedereen, zowel man en vrouw, een eigen authentieke stijl creëren waar hij & zij zich zelfverzekerd in voelt. De Q/S designed by s. Oliver heeft een perfecte pasvorm en interessante en opvallende kleurencombinaties. Hierdoor is het mogelijk om coole en dynamische outfits te creëren waarmee jij je vrienden mee zult doen verbazen.

Q/S Designed by: Een hippe lijn van het wereldberoemde merk s. Oliver

Het bedrijf werd in 1969 opgericht door Bernd Freier als een kleine boetiek in Würzburg met slechts 25 vierkante meter vloeroppervlakte, genoemd naar Sir Oliver de held van Charles Dickens roman, Oliver Twist. Om de tijdgeest te weerspiegelen, werd de 'sir' aan de naam toegevoegd als eerbetoon aan de modewereld in Londen en om internationale flair toe te voegen aan de boetiek, aangezien de meest succesvolle gentleman's outfitters van de Britse hoofdstad ook een 'sir' in hun naam hadden. Het bedrijf bezit momenteel in totaal 173 winkels, evenals 400 winkels in samenwerking met partnerbedrijven; haar producten worden ook verkocht in 1991 winkels. Tegenwoordig is s.Oliver te vinden in meer dan 30 landen.

Q/S Designed by: voldoet al jaren aan de verwachtingen

Q/S by s. Oliver doet al vele jaren mee in de mode industrie en voldoet met elke collectie weer aan iedereen zijn/haar verwachtingen. Elke collectie heeft weer nieuwe aspecten die zowel overdag als in het nachtleven gedragen kunnen worden. De urban look kun jij nu ook creëren door een modern, aantrekkelijk en unieke outfit van het modieuze Q/S Designed by S. Oliver aan te schaffen. Het merk heeft sinds kort ook collecties met gastontwerpers. De eerste gastontwerper die een collectie heeft mogen uitbrengen met het merk is de wereldberoemde DJ Robin Schultz. Hij heeft samen met Q/S Designed by S. Oliver een collectie gecreëerd die zowel hip is voor thuis als op de dansvloer.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden