olympia
2 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

OLYMPIA, kledij voor de sportieve vrouw

OLYMPIA is een uniek kledingmerk dat sportieve vrouwenkledij aanbiedt, met een focus op het benadrukken van vrouwelijke kracht. Sterk en vrouwelijk zijn twee van de belangrijkste basiseigenschappen van Olympia. Met aandacht voor zowel sportiviteit als vrouwelijkheid werden tal van collecties ontworpen, die daarbij stijlvol zijn. Eenvoudige en indrukwekkende silhouetten, gebaseerd op een neutraal kleurenpalet, zorgen voor sportkledij die het midden houdt tussen stylish en functioneel. Het gebruik van elastische elementen, een katoenen basis en zijden onderdelen maken het gamma van OLYMPIA uniek in zijn soort. Dames die opzoek zijn naar een all-in sportieve outfit met een stijlvolle ondertoon kunnen er dan ook zeker bij baten.

Leggings, beha's en topjes

Een complete sportieve outfit samenstellen kan natuurlijk alleen maar met verschillende kledingstukken die bij elkaar passen. OLYMPIA begint zijn aanbod met tal van leggings, beha's en topjes die op elkaar zijn afgestemd en zowel comfort als kwaliteit bieden. De flashy leggings zijn ideaal voor zomerse sportactiviteiten, bijvoorbeeld in de sportschool. Andere modellen ogen dan weer iets professioneler dankzij het gebruik van gekleurde strepen en een donkerblauwe tint. Sportbeha's bieden ondersteuning en daarbij passen ze goed bij kledingstukken van OLYMPIA voor het onderlichaam. Een aantal beha's beschikken over extra stof aan de hals, waardoor ze steviger en comfortabeler zitten. Alle beha's van het merk garanderen een sexy uitstraling die toch verzorgd oogt en daarbij ook functioneel is.

Sportieve shorts, topjes en complete bodysuits van OLYMPIA

Vooral in de zomer is het belangrijk een sportieve, comfortabele outfit te hebben die goed verlucht is. Shorts van OLYMPIA zijn daar perfect voor. Heel wat modellen hebben een klassieke en toch vrouwelijke look, waardoor ze zowel op het strand als tijdens een wandeling gedragen kunnen worden. Andere shortjes van het aanbod ogen dan weer iets jeugdiger door het gebruik van patronen en afwisselende kleuren. Ten slotte behoren ook bodysuits tot het aanbod: van lichtblauwe modellen met een frisse indruk tot een sportief bodysuit dat voor de atletische vrouw is weggelegd. Topjes zijn er eveneens genoeg in het gamma van dit sportmerk: er zijn comfortabele modellen met een wijde pasvorm en eerder strakke topjes die vooral voor sportieve activiteiten geschikt zijn. OLYMPIA heeft de sportieve dame heel wat te bieden, zowel qua look als feel en kwaliteit.

Naar boven