Oh my Love
1 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Oh My Love: iconische mode uit Londen

Het iconische mode merk Oh My Love stamt uit East London. Het label is in 2009 opgericht door Anne Lombard-Natheer. Zij had altijd al een zwak voor sterke vrouwen die weten wat ze willen en zich kleden om te imponeren. Echter kon ze in de winkel geen kleding vinden die voldeed aan dat beeld. Daarom besloot ze om zelf in haar kleine studio aan de slag te gaan. Haar eerste Oh My Love-creaties verkochten als zoete broodjes op de weekmarkt van Oost-Londen. Al snel groeide het bedrijf uit tot wat het nu is, met 30 medewerkers en verkooppunten over de hele wereld. Want trendbewuste, vrijgevochten meisjes en dames houden van de brutale, sexy en toch schattige stijl van Anne’s kledingcollecties.

Het echte ‘London-chic’

Gaan schattig en sexy goed samen met elkaar? Jazeker, want vrouwen zijn vaak schattig en sexy, maar ook sterk en lekker zichzelf. Daarom past de mode van Oh My Love zo goed bij tal van vrouwen, want deze collectie belichaamt alles wat een vrouw zo uniek maakt. De ontwerpers van dit merk hebben vrouwelijkheid hoog in het vaandel staan. En dat komt terug in de mooie, elegante ontwerpen die je mooie rondingen op elegante wijze benadrukken. Het is niet alleen maar sexy en schattig. Dit merk uit Londen heeft ook een karaktervolle edge. Met Oh My Love maak je van iedere dag een feestje. Erg populair zijn de jurkjes en jumpsuits uit deze collectie. De verfijnde kleuren, coole prints en diverse stijlen zorgen ervoor dat je voor iedere gelegenheid de perfecte outfit hebt.

Complete collectie bij Oh My Love

Het leuke aan Oh My Love is dat het om een complete collectie van hippe, trendy en edgy kleding bevat waarin jij je altijd sterk en zelfverzekerd voelt. Kies voor een power outfit zoals een potloodjurkje of wordt het toch een speelse jumpsuit? In de collectie kom je ook denim jeans tegen, net als jassen, accessoires en verschillende tops. Laat je verrassen door de zoete tinten, bloemenprints en andere vrouwelijke details. Of kies voor sterke kleuren en prints, zodat niemand meer om je heen kan. Er zijn geen grenzen voor deze collectie en dat geeft jou de mogelijkheid om je eigen stijl en karakter helemaal tot bloei te laten komen. Oh My Love haalt de powervrouw in je naar boven op een heel elegante en toch edgy manier.

Naar boven