Lost Ink logo

Lost Ink: wanneer fashion urban wear ontmoet

Exclusieve high fashion en een lekker casual streetwear stijl hoeven elkaar absoluut niet uit te sluiten. Dat is het uitgangspunt waarmee Lost Ink in 2014 werd opgericht in hartje Londen. Oprichtster Karina Mitchell was daarbij overigens niet aan haar proefstuk toe. Als voormalig manager bij River Island wist ze als geen ander hoe de sector in elkaar zat. De doelgroep van dit Londense merk? Jonge vrouwen die op zoek zijn naar een stijl die haute couture combineert met ontspannen elementen tot een trendy geheel. Een gat in de markt zo blijkt want vandaag de dag zijn de collecties van Lost Ink al tot ver buiten de Engelse grenzen verkrijgbaar. Britse classic chic met moderne straatstijlen: het is alleszins een unieke look.

Lost Ink: voor een frisse wind

Dat de geboorteplaats van Lost Ink het centrum van wereldstad Londen is zie je terug in de ontwerpen. Dezelfde energie die de enorme mensenmassa voortbrengt en hun gevarieerde stijlen komen ook terug in de collecties van Lost Ink. Kenmerkend zijn slimme details, innovatieve snitten en het gebruik van trendy kleuren. Vooral de innovatieve snitten lijken zo van de catwalk weggelopen en geven aan jouw look een flinke dosis individualiteit en trendgevoel mee. Een echte fashionista die op zoek is naar een modieuze uitdrukking van haar persoonlijkheid zit goed bij Lost Ink. Bovendien werkt het fashion label uitsluitend met de beste materialen.

Een elegante stijl voor elke gelegenheid

De stijl van Lost Ink is soms elegant, altijd nadrukkelijk vrouwelijk, maar kan zeker en vast ook ontspannen zijn. De casual en trendy toetsen aangebracht in de high fashion zorgen voor een veelzijdigheid en combineerbaarheid die ontbreekt bij echte haute couture. Het resultaat is kleding die je voor een veelheid aan gelegenheden kunt gebruiken. Geschikt voor dagelijks gebruik, maar met een voldoende elegante uitstraling om altijd knap genoeg gekleed te zijn. Dat betekent dat de je de kleding van dit trendy label niet enkel kunt dragen bij exclusieve gelegenheden, maar ook bijvoorbeeld gewoon ’s morgens op kantoor. Ben je op zoek naar mode die mee is met de nieuwste trends van de high fashion, maar ook gewoon draagbaar is? Dan is Lost Ink wat je zoekt.