Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

 Merkenheader
Alle producten van LingaDore473

LingaDore: Nederlandse luxe voor een betaalbare prijs

Het Nederlandse LingaDore kende in 2005 zijn grote doorbraak. Het wordt inmiddels gezien als een van de toonaangevende lingeriemerken in het modelandschap. Onder de noemer ‘betaalbare luxe’ bracht het onder andere de succesvolle collecties LingaDore Beach en Bikini & Co. Die uitbreiding naar beachwear ging niet onopgemerkt voorbij. In 2009, 2010 en 2011 ontving het label de FD Gazelle Award voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Toen het vanaf 2013 steeds meer ging inzetten op de online verkoop, kreeg haar internationaal succesverhaal een extra stimulans. Achter LingaDore staat het sterke team van de Mendels Fashion Group met vestiging in het Gelderlandse Dinxperlo. Dat moedermerk heeft een duidelijke focus op kwalitatieve lingerie, nachtmode en badmode en heeft onder andere ook vestigingen in Rusland en Hong Kong. Het beschikt over een splinternieuw magazijn van maar liefst 1200 m².

Voor vrouwen die natuurlijk mooi zijn

LingaDore heeft een duidelijke doelgroep. Zo ontwerpt het haar lingerie, onder- en badmode voor moderne vrouwen die graag aandacht schenken aan hun vrouwelijke vormen. Het gaat om een pure en avontuurlijke doelgroep die graag voorzien wordt van een sexy kwinkslag. Natural beauty, noemt dit label het. De ontwerpen worden dan ook speciaal gemaakt om de natuurlijk mooie vrouwen wat extra’s te bieden, hun schoonheid te versterken en de vrouwelijke rondingen te accentueren. Uiteraard in een stug kwalitatief jasje, zoals het motto ook luidt: 'betaalbare luxe voor iedereen'. Net zoals de Mendels Fashion Group het vergt, wordt de kwaliteit van de gebruikte materialen steeds gemonitord en wordt er altijd opnieuw gestreefd naar de perfecte pasvorm. Een pasvorm waarbij een verleidelijk en opvallend uiterlijk een garantie weet te zijn.

Het assortiment van LingaDore

De laatste jaren voegde LingaDore steeds meer nieuwe lijnen toe aan haar assortiment. In de praktijk kan men dan ook spreken over een driedeling, gaande van badmode tot lingerie en homewear. Die eerste categorie omvat uiteraard bikini’s (tops en broekjes, alsook verkrijgbaar als sets) maar ook strandaccessoires. Denk voor dat laatste bijvoorbeeld aan kaftans en strandjurkjes. De tweede categorie omvat dan weer bh’s, slips maar ook nachtmode, basics en accessoires zoals bijpassende waszakken en braclippers. De laatste categorie focust zich tenslotte op tops, jurken en broeken die dames inspireren om in alle vrijheid te genieten van hun dagdagelijkse vrijheid. Van sportieve shorts tot opwindende slipjes: bij LingaDore vind je het allemaal.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden