SOLDEN! Tot wel 60% EXTRA korting!5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

LICO: functioneel schoeisel met een hippe twist

Het Duitse schoenenlabel LICO is gespecialiseerd in heren- en kinderschoenen. Dit hippe merk is een onderdeel van GEKA Sport GmbH, opgericht in 1973 door Gerhard Krapp, dat op zijn beurt valt onder de paraplu van Brütting. Brütting werd in 1946 opgericht door schoenmaker Eugen Brütting. In het verleden lag de focus van het assortiment op schaatsen en hoogwaardige voetbalschoenen (zo was het ooit sponsor van het grote Real Madrid), maar vandaag de dag is diversiteit het sleutelwoord. In de collectie vind je tegenwoordig ook outdoor- wandel- en trekkingschoenen net als casual sneakers. Ook heeft het label meer en meer aandacht voor kinderschoenen. Kwaliteit en een focus op de perfecte pasvorm zijn de paradepaardjes van LICO.

De speerpunten van LICO

De ontwerpers van LICO richten zich op twee duidelijke doelgroepen. Ten eerste is er het brede assortiment kinderschoenen voor jongens en meisjes. Kenmerkend voor het ontwerp van deze schoenen is de focus op kwalitatief hoogwaardige materialen en hippe patronen. Felle kleuren zijn schering en inslag, maar minstens evenveel aandacht gaat naar de pasvorm. Kindervoeten zijn zeer gevoelig en in volle ontwikkeling. Om draagcomfort en een goede groei te garanderen, is er speciale aandacht voor het vermijden van drukplekken en wrijving. Ten tweede is er de collectie outdoorschoenen voor heren. Het ontwerp is robuust en functioneel, en wordt gekenmerkt door donkere tonen. Het ademend vermogen zorgt voor een droge en geurloze schoen terwijl de stevige materialen vuil, vocht en koude buitenhouden.

Designs voor klein en groot

De collectie schoenen van LICO is divers te noemen. Zeker bij de kinderschoenen is er een groot aanbod aan verschillende modellen en stijlen, zodat elk kind een schoen naar wens heeft. Bij de outdoorexemplaren voor volwassenen is er minstens evenveel keuze en kan je voor elke activiteit en elk seizoen wel een geschikt model op de kop tikken. Zo zijn er functionele sandalen voor lange wandeltochten in zomers weer. Ben je eerder op zoek naar sneakers die tegen een stootje kunnen en comfortabel zitten zonder er te zeer als wandelschoenen uit te zien? Er staan enkele modieuze exemplaren voor jou klaar. Het oog wilt immers ook wat, maar dat neemt niet weg dat de grote kracht van LICO de hoge kwaliteit is.