LEGEND
5 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
LEGEND
Riem 'Pony'
  € 21,90
  € 37,90
  LEGEND
  Riem 'Ovale Schließe'
   € 24,90
   € 29,90
   LEGEND
   Riem 'Glitter'
    € 16,90
    € 24,90
    LEGEND
    Riem
     € 23,90
     € 39,90
     LEGEND
     Riem
      € 23,90
      € 39,90

      LEGEND: waar legendes stoppen

      Het modelabel LEGEND heeft een duidelijke focus op riemen en (hand)tassen. Het Nederlandse label is gevestigd in Oisterwijk en vormt een onderdeel van Van Zon mode Nederland bv. Het label wist vooral met de eigen ontworpen tassen hoge toppen te scheren. Intussen is het label uitgegroeid tot een internationale speler en een echte trendsetter op vlak van eigentijdse modeaccessoires. Zo worden de producten van dit label naarstig verkocht in onder andere België, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. In 2012 voegden ze daar ook hun eigen webshop aan toe, wat mee de basis legde voor het hedendaags succes van het label.

      De vrouwelijke stijl van LEGEND

      De tassen van LEGEND zijn met passie ontworpen. Sinds 1973 werden ze manueel gemaakt op basis van het best geselecteerde leder. Het merk doet dat in een uitgesproken vrouwelijke stijl zonder aan de nodige functionaliteit in te boeten. De ontwerpen, die vaak tropische namen dragen, komen steeds in opvallende stijlen. Alhoewel ze op het eerste gezicht eenvoud lijken uit te stralen, zijn ze vooral uniek in hun details. Onder andere camouflagepatronen, unieke lijnen en opvallend geplaatste ritsen weten het label vorm te geven. Dat doet het trouwens in een grote diversiteit, want de tassen zijn vaak verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het neutrale zwart dat het uiteraard fantastisch doet voor een klassieke casual look, terwijl je morgen dan weer kan pronken met een rode variant. Krijg je er maar niet genoeg van? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de klassiekere exemplaren of kies voor de combinatie met een van de bijpassende riemen die uiteraard aan dezelfde vereisten voldoen.

      Een onophoudelijke legende in beweging

      Bij LEGEND draait het allemaal om mode en kwaliteit. Geen van hen vormt een constante en dat weet dit label dan ook als geen ander. Steeds opnieuw weet het zich aan te passen aan de meest recente trends en dit zonder aan de eigen stijl te toornen. Ook op vlak van kwaliteit geldt die stelling, aangezien enkel de beste productietechnieken en het best gebruikte (bewerkte) leder voldoende zijn. De legende die ooit ontstond uit de combinatie van de passie voor mode en de liefde voor leer, gaat nog steeds verder. Want handtassen spreken nu eenmaal luider dan woorden, zoals LEGEND het zelf weet samen te vatten.

      Naar boven