Laura Scott
152 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Laura Scott: stijlvol en heel modern

Het modelabel Laura Scott heeft een duidelijke focus op eigentijdse dameskleding. Het profileert zich voornamelijk als een breed merk met toch een duidelijke focus op de laatste trends. Een ander belangrijk kenmerk voor dit label is de betaalbaarheid van de producten. De makers zijn immers van mening dat trendy kleding voor alle vrouwen toegankelijk moet zijn, ongeacht het beschikbare budget. Die betaalbaarheid gaat bovendien niet ten koste van de kwaliteit, waarop maar weinig aan te merken valt. Alle tops, jurken en rokken worden gemaakt van lichtgewicht materiaal dat soepel valt. Het label kiest duidelijk voor een totaalconcept, want naast de uitgebreide kledingcollectie kan je ook accessoires van het merk scoren. Hierdoor is het geen enkel probleem om een complete outfit samen te stellen.

Aantrekkelijke dameskleding die weet te imponeren

Laura Scott kiest voor een ultieme balans tussen modebewustheid, kwaliteit en prijs. Zelfs met een beperkt budget kan je eenvoudig een volledige outfit samenstellen met kledingproducten van dit label. De collecties omvatten onder andere shirts, truien, jassen, jurken, parka’s, jeansbroeken en zelfs (hand)tassen. Aan de basis liggen steeds de recentste evoluties in het modelandschap. Het ontwerpteam houdt echter ook rekening met de smaak- en stijlverschillen tussen de verschillende doelgroepen. Hierdoor zijn de kledingproducten van Laura Scott heel toegankelijk en omvat het assortiment zowel klassieke als eigentijdse en zelfs gedurfde modellen. Vrouwen kunnen zich stoer en gewaagd kleden dankzij de jeans van het merk, maar de zwierige tops zijn juist weer uitstekend voor een zomerse dag. Naast casual items maakt het merk ook elegante kleding voor speciale gelegenheden. De perfecte pasvorm en de mooie lijnen van ieder kledingstuk zorgen ervoor dat jij stralend voor de dag kunt komen.

Boordevol zelfvertrouwen met Laura Scott

De stijl van Laura Scott is veelzijdig, maar wel ingetogen. De basics van het merk zijn neutraal en daardoor ontzettend gemakkelijk te combineren met opvallende items. Ondanks dat de designers een voorliefde hebben voor huidige trends, zorgen ze er wel voor dat ieder kledingstuk een tijdloze uitstraling heeft. De meeste items hebben een effen kleur die elegant oogt. Af en toe kom je een item tegen met een vrolijke print, zodat je ook een statement kunt maken met je outfit. Geen enkele vrouw is hetzelfde, en dat weten de designers van Laura Scott ook.

Naar boven