KANZ
1 item(s)
Volgen
KANZ
Winterjas
    Kinderen
€ 20,90
€ 69,90

Kanz: een modieuze look voor hippe kids

Kanz bouwt voort op een ruime textielhistorie waar het bedrijf al ruim 150 jaar van kan genieten. In onze contreien werd het voornamelijk bekend na de overname van het kindermodelabel ‘Lief!’. Het bedrijf heeft een gigantische knowhow en behoudt steeds een duidelijke focus op de eigentijdse oriëntatie. Kanz specialiseert zich niet alleen in de niche van kinderkleding maar bovendien ook in de subniche van eigentijdse en functionele mode. Uiteraard houdt de volledige lijn niet alleen rekening met de comfortabele pasvormen maar eveneens met de veiligheid. Zo worden geen verontreinigende stoffen gebruikt en hanteert men technieken die verstikking moeten helpen voorkomen.

Een breed aanbod aan baby- en kinderkleding

Het assortiment van Kanz behelst verschillende domeinen baby- en kinderkleding. Zo zijn er bijvoorbeeld schattige broekjes, verfijnde hemdjes, zachte jassen, warme sneeuwpakken en potige overalls. Deze kledingstukken zijn apart verkrijgbaar of in set. De kinderkleding is zowel beschikbaar voor jongens als voor meisjes en komt in verschillende stijlen, gaande van klassiek tot een tikkeltje excentriek. Zo zijn er bijvoorbeeld roze winterjassen die met iedere look samengaan terwijl de jurkjes ’s zomers dan weer gedragen kunnen worden in combinatie met leuke broekkousjes. Voor de jongens zijn er aangename broeken en stoere shirts die ook gewoon onder een casual hemd kunnen gedragen worden. Dit merk heeft duidelijk alles in huis om ook de kinderen de best mogelijke look aan te meten. Wedden dat ze zullen pronken op de speelplaats?

Kanz: leuk en functioneel

Altijd al lag bij Kanz de focus op zowel functionaliteit als modebewustheid. Steeds wordt gekozen voor ontwerpen die aansluiten bij de diverse persoonlijkheden die de kleinste kinderen kenmerken. Toch houdt het ook rekening met hun noden. Op de speelplaats is bijvoorbeeld niet alleen de coolste look belangrijk maar vergt men toch een hogere mate van stevigheid. Liefst ook een donker kleurtje, zo valt het minder op dat jouw oogappel in het gras ging rollen. In de praktijk vertaalt deze zienswijze zich voornamelijk in de kwaliteit van haar producten. Prints worden bijvoorbeeld extra stevig bevestigd en voorzien van kleurbeschermende middelen om bescherming te bieden tegen de dagdagelijkse intensiviteit waar kinderen in leven. Met Kanz weet je dan ook dat je goed zit, zowel op vlak van kwaliteit als op vlak van modebewustheid.