Iheart
10 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren

iheart: merk met een stevige feel-goodfactor

Het Duitse modelabel iheart specialiseert zich in minimalistisch ontworpen basics die de moderne trends niet uit het oog verliezen. Het merk richt zich op jonge vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele kleding die nooit uit de toon valt, ongeacht de situatie. Als onderdeel van de Kiefermann Group begint het verhaal van iheart in 2016 wanneer de eerste collectie wordt gelanceerd door het echtpaar André en Alexandra Kiefermann. Met het ene oog op de doelstelling van duurzame en ecologisch verantwoorde mode en het andere oog op stijlgevoel wordt er jaarlijks een zomer- en een wintercollectie gelanceerd. Collecties met een veelheid aan basics die zich lenen tot mixen en matchen met elkaar of met andere merken. Een aanpak die vooralsnog succesvol lijkt te zijn.

De minimalistische stijl van iheart

De ontwerpers van iheart laten zich inspireren door de laatste trends, maar gaan daar ook niet te ver in. Een patch hier en daar, een kleine graphic en op sommige kledingstukken de verwerking van de naam van het label. Verwacht hier geen extravagante en opvallende patronen of kleurencombinaties. Less is more, en de kleding moet voornamelijk draagbaar zijn en gewoon lekker comfortabel aanvoelen. Het is voor dit laatste punt dat de kern van de collectie gevormd wordt door lichtgewicht materialen zoals linnen, kasjmier, zijde en katoen. Af en toe komt daar in de wintercollectie een verrassende combinatie uit voort met knitwear, suède of leer. Het kleurenpalet in de ontwerpen is uitgebreid en bestrijkt veel, van klassieke kleuren en pasteltinten tot net iets feller roze.

Mixen en matchen dat het een lieve lust is

De subtiele en genuanceerde stijl van iheart leent zich als geen ander tot veelzijdigheid. Dit is kleding die erom vraagt om gecombineerd te worden tot een eigen persoonlijke stijl. Dit is kleding die gemaakt is om elkaar aan te vullen en natuurlijk ook om je goed in te voelen. Combineer voor een casual look bijvoorbeeld een van de blouses of T-shirts met een zomerse rok of ga gelijk voor een zomers jurkje. Een chique uitstraling bereiken voor op het werk? Combineer dan simpelweg een cardigan of blazer met een geklede broek. Voor de winter is er dan weer knitwear. Bij iheart kan je het hele jaar door comfortabele kleding in veelzijdige ontwerpen terugvinden.