GREYSTONE
6 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
GREYSTONE
Broek
  € 23,90
  € 39,90
  GREYSTONE
  Jeans 'LOU'
   € 29,90
   € 34,90
   GREYSTONE
   Blouse
    € 25,90
    € 39,90
    GREYSTONE
    Tussenjas
     € 29,90
     € 49,90
     GREYSTONE
     Tuniek
      € 16,90
      € 24,90
      GREYSTONE
      Tuniek 'DROP 06'
       € 13,90
       € 19,90

       GREYSTONE: stedelijke nonchalance voor de jeugdige geest

       Het modelabel GREYSTONE is sinds januari 2011 een onderdeel van de bekende Dr. Rehfeld Fashion AG. Het moederbedrijf dat in 1962 opgericht werd door Hans-Rainer Rehfeld met als doel mode voor de jonge geest op de markt te brengen. Dat is dan ook de doelgroep van GREYSTONE. Een doelgroep die ze trachten te bereiken met een opvallend design en een nonchalante stijl. Het is mode voor dames en heren die een frisse wind door de sector tracht te laten gaan. Urban lifestyle is het concept dat je ermee kunt verbinden. Dit trendy label weerspiegelt perfect de moderne tijdgeest en heeft een uitgebreide kledingcollectie waarin je altijd wel iets naar wens terug kunt vinden. En dat bovendien tegen een aantrekkelijke prijs.

       Waar GREYSTONE voor staat

       GREYSTONE is een succesvol label met een lage instapdrempel dat in zijn brede collectie inspireert met gemakkelijk te combineren basics. Evengoed pakt het ontwerpteam echter vaak uit met brutale ontwerpen, veel kleur en een casual stedelijke stijl. Relaxte cuts en coole prints komen vaak terug op de jassen, shirts en sweaters van het merk wat voor een unieke flair zorgt. Ook strepenpatronen zijn een grote favoriet. Doorheen de collectie wordt gewerkt met verschillende materialen en stoffen, maar blijft de nadruk liggen op een onberispelijke verwerking en een hoge kwaliteit. De mode van GREYSTONE is bovendien ook heel betaalbaar wat mee zorgt voor de lage instapdrempel. Mode hoeft immers niet duur te zijn om comfortabel te zitten en een relaxte en stedelijke uitstraling te geven.

       Kies jouw eigen stijl

       De mode van GREYSTONE is bijzonder divers en dat zorgt er ook voor dat je zonder enig probleem jouw eigen stijl tot ontwikkeling kunt brengen binnen het assortiment. Erg populair zijn de jassen van het label door hun hoge kwaliteit en fijne afwerking. Ben je op zoek naar basics om te mixen en matchen? De truien en blouses van het fashionlabel vallen vlot te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek voor een nonchalante stijl. De licht sportieve look die eigen is aan het Duitse merk slaat zo om in een comfortabele en elegante sfeer door te kiezen voor een cardigan of een jurkje. GREYSTONE is mode zonder complexen die een frisse wind door jouw garderobe laat waaien.