Skip to main content

Ontdek onze SEIZOENSKORTINGEN: Tot wel -70%5

Baby's379

GAP: het hele gezin plezieren is hun specialiteit

Het Amerikaans modelabel GAP werd in 1969 opgericht door Doris en Donald Fisher. Zij wouden aanvankelijk de ‘saaie’ warenhuizen veranderen door specialiteitenwinkels op te richten. In een eerste fase deden ze dat in San Francisco, waar ze de blauwe jeans van Levi’s verkochten. Aanvankelijk verkochten ze er ook audioproducten, maar dat bleek een minder geslaagde combinatie te zijn. Amper vier jaar later beschikte het bedrijf al over 25 winkels en brachten ze een eigen merk in de rekken. Vooral die unieke kledingproducten wisten de snelle groei van het bedrijf te verklaren. Die snelle groei laat zich vertalen in de meer dan 3.000 winkels die het label intussen kent in Europa, de Verenigde Staten, Azië en Canada. Tot op heden kiest het nog steeds voor een doelgerichte aanpak waarbij saai niet in hun woordenboek lijkt te staan.

Fashionplezier voor het gehele gezin

Ongeacht het feit dat het voor GAP allemaal begon met specialiteitenwinkels, laat dit modemerk zich niet langer beperken door een specifieke doelgroep. Het ziet zich eerder als een veelzijdig lifestylemerk waarbij zowel mama’s, papa’s als kinderen welkom zijn. Ook de vele stijlen die in het assortiment terugkomen, weten het veelzijdig karakter van dit label te beamen. Zo vind je er casual kleding maar ook sportieve varianten of zelfs speelse rakkers. Streetwear, chique of toch eerder ruig? Bij GAP vind je de perfecte basisstukken die een eindeloze combineerbaarheid toestaan voor het gehele gezin. Waar zij misschien de voorkeur zal geven aan een van de elegante cocktailjurken en hij dan eerder kiest voor een extra comfortabele sweater: samen vormen ze een magnifiek koppel dat hun plaatsje in het park echt wel verdient.

De wonderlijke kinderlijn van GAP

Naast een uitgebreid assortiment aan kledingproducten voor hem en haar, beschikt dit label eveneens over een ruime collectie kledingstukken voor de allerkleinsten. Hier ligt de focus des te meer op het gebruik van aangename materialen die rekening houden met de fragiliteit van het kinderhuidje. Ook op vlak van afwerking en subtiele details werd er gedacht aan de avontuurlijke noden van de allerkleinsten. Kinderen zullen hier bovendien ook schoenen en leuke accessoires terugvinden, net zoals ze hun favoriete sportoutfit kunnen samenstellen voor die eerste voetbaltraining of dat heftig potje rennen tijdens hun avontuurlijke sportdag. Even afwerken met een sportieve pet? GAP bewijst iedere keer opnieuw een meerwaarde te zijn in de kledingkast van menig gezin.