Ontdek nu onze mondkapjes tegen kostprijs5

Items van het merk filteren
Alle producten van Fornarina1

Fornarina: een jarenlange geschiedenis van succes

Het Italiaanse modelabel Fornarina werd in 1947 opgericht door de schoenenmaker Gianfranco Fornari, aan wiens naam het label nog steeds gelinkt is. Toen wist die man natuurlijk nog niet dat het zou uitgroeien tot z’n groot internationaal succes. Oorspronkelijk focuste hij zich dan ook op het maken van damesschoenen. Het label verwierf voornamelijk bekendheid omwille van de hoogwaardige kwaliteit van dat schoeisel. Sindsdien is het assortiment fors uitgebreid. Zo verkoopt het label sinds 1989 niet meer alleen damesschoenen maar ook jassen, broeken, overhemden, accessoires en andere dameskleding producten. Vooral de damesjurken blijken het tot op heden heel goed te doen. Ongeacht het feit dat er sinds de oprichting heel wat veranderde, bleef er altijd een constante aanwezig: ieder ontwerp en iedere productie moet niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn maar bovendien ook dames inspireren. Tot op vandaag blijkt het label daar heel goed in te slagen.

Een betovering van het vrouwelijk design, in combinatie met een vleugje coolheid

Zelfs na een geschiedenis van meerdere decennia doet het label nog steeds beroep op de jonge generatie. Het Italiaanse label Fornarina doet dat door voortdurend te innoveren, te evolueren en iedere keer opnieuw de wensen van haar cliënteel te omarmen. Voortdurend nieuwe wegen durven in te slaan, staat hierbij centraal. Die visie heeft het label geen windeieren gelegd. In die collecties geven de ontwerpers de voorkeur aan meisjesachtige snitten en stoffen die gecombineerd worden met een vleugje durf en een toets van extravagantie. Het resultaat? Modieuze kledingstukken die de vrouwelijke kant iedere keer opnieuw benadrukken. Dat zie je niet alleen bij de vrouwelijke en casual ogende jeansproducten, maar ook bij de unieke shirts met een romantische uitstraling. Zelfs de jacks van Fornarina werden speciaal ontworpen om de catwalktrends te verenigen met de vrouwelijke coolheid. Het gaat stuk voor stuk om unieke stijlmixen waarbij iedere jonge vrouw er wel een gepast kledingstuk vinden kan.

Saai was gisteren, Fornarina is morgen

De collecties van dit succesvol Italiaans modelabel weet te fascineren dankzij haar grote variëteit. Onder andere de ongebruikelijke doch eenvoudige zomerjurken weten dat te beamen, alhoewel de casual shirts en de imponerende jassen er zeker ook mogen wezen. De grote en gevarieerde mix van patronen en kleuren zorgt voor een breed en toegankelijk assortiment. Bij dit mooie merk vind je een brede selectie aan modellen in uiteenlopende stijlen. Van maritieme strippenhemden tot romantische jurken waarmee je alle aandacht naar je toe weet te trekken: bij Fornarina hebben ze het allemaal.