disee
4 item(s)
Volgen

disee: de geheime tip voor iedere bezorgde vrouw

disee kent men voornamelijk als heruitvinder van figuren, letterlijk. Dit merk is lang niet alleen gespecialiseerd in het ontwerp van klassieke kousen, maar brengt ook functionele beenmode met overtuigende kwaliteit. Het is een liefhebber van lingerie, waardoor de panty’s en kniekousen jou steeds opnieuw een sexy uitstraling weten te bezorgen. Welke zones ook problemen mogen veroorzaken, steeds heeft dit merk een pasklaar antwoord. De jarenlange ervaring van ze heeft het dan ook tot een silhouetspecialist gemaakt die ongewenste lichaamsvormen in al hun puurheid laten uitglijden. De verschillende lengtes zijn perfect voor onder een jurk, maar doen het minstens even goed onder een broek of een rok. Zelfs onder een legging kunnen de functioneel bedachte kousen gewoon gebruikt worden.

Voor een ideale start van de dag

Al vanaf de vooravond van de jaren 90 wist dit bedrijf kleine dromen groots te vervullen. Dit succesvol label biedt met zijn panty’s het gewenste accessoire voor iedere gelegenheid. Ieder ontwerp modelleert het figuur op een onzichtbare wijze waardoor de contouren niet alleen strakker maar bovendien ook slanker ogen. Er zijn nu eenmaal weinig dames die stiekem geen probleemgebieden kennen. De uitgesneden steunkousen en gevormde slips zorgen iedere keer opnieuw voor het perfecte silhouet. Een toevallig schot in de roos? Helemaal niet. Het vormt immers een onderdeel van de Atair Group, opgericht in het jaar 1986. Dat overkoepelend bedrijf heeft de jarenlange ervaring in de productie van legwear duidelijk doorgegeven aan disee. Bovendien voldoet dat sublabel gewoon aan alle vereisten van het moederbedrijf, waardoor je ook op het vlak van ecologie en duurzaamheid de juiste keuze maakt. De samenwerking met het BSCI-platform voor betere arbeidsomstandigheden garandeert dan weer een eerlijke productie aan een eerlijk loon. Onbezorgde mode krijgt zo wel een heel ruime invulling.

De aantrekkelijke en modieuze kousen van disee

Bij disee kennen ze duidelijk de heup-, been- en bilproblemen van moderne dames. Daarom kiezen ze voor aanpassende producten die in alle anonimiteit hun werk doen. De kousen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en kleuren, gaande van zwart tot doorschijnende varianten. Ook een erotische toets is mogelijk, wat het wow-effect van de lingerie alleen maar weet te maximaliseren. Uiteraard voldoen de aantrekkelijke kousen van dit label ook gewoon aan de kwalitatieve eisen zoals men het van de Atair Group intussen wel gewoon is. Hoe dan ook: met de modieuze oplossingen van disee kom je nog strakker voor de dag.

Naar boven