City Walk
Volgen
ModelweergaveProductweergave

City Walk: het schoenenmerk voor modebewuste dames

Met het schoenenlabel City Walk gaat het hart van iedere vrouw sneller kloppen. Dat is begrijpelijk: de schoenen zijn niet alleen mooi maar bovendien ook comfortabel en verkrijgbaar in talloze variaties. Ongeacht of het nu gaat om espadrilles, sandalen, ballerina’s of sneakers, met of zonder hakken, steeds heeft City Walk een geschikt exemplaar in de aanbieding. De schoenen worden gekenmerkt door het groot aantal ontwerpen die er voor iedere gelegenheid zijn. In ieder ontwerp combineert het bovendien een modern design met het comfort waar iedere vrouwenvoet van hoort te kunnen genieten. Het verhaal dat ooit begon met een kleine showroom, weet iedere dag opnieuw de vrouwenharten te veroveren.

Iedere vrouwendroom ontspruit uit een idee

Het schoenenlabel City Walk werd in 1986 opgericht in het Indiase Mumbai. Aanvankelijk was het nog in een kleine showroom, tegenwoordig is het in het volledige land en ver daarbuiten aanwezig. Toch bleef het altijd trouw aan zijn oorsprong, terwijl het via diverse benaderingen de internationale schoenenmarkt wist te versieren. Het basisidee achter is heel eenvoudig: het ontwerpen van comfortabele trendschoenen die vrouwen moeiteloos kunnen combineren, zonder zich druk te hoeven maken over stijlen en doelgroepen. Met het ruim assortiment aan schoenen voor iedere leeftijdscategorie weet dit label dan ook haar basisidee in de praktijk om te zetten. Niet geheel onverwachts vindt iedere dame wel een schoen die haar gelukkig weet te maken. Wat haar nog gelukkiger maken zal? De eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding die eveneens kenmerkend is voor dit Aziatisch merk.

De visueel aantrekkelijke producten van City Walk

De naam van dit label werkt eigenlijk een beetje misleidend. City Walk beperkt haar assortiment immers niet tot wandelschoenen voor de stedelijke regio’s, zoals de naamgeving doet vermoeden. De schoenen zijn immers maar al te graag leuke reisgenoten, comfortabele kantoorvrienden of sierlijke metgezellen voor in de bar. Waar je ze ook dragen mag, steeds bewijzen ze te beschikken over dat feilloze gevoel voor mode en een unieke focus op comfort. Vooral dat laatste merk je onder andere aan de vaak voorkomende geprofileerde zolen. Van de luchtige zomerschoenen tot de warme gevoerde winterlaarzen: City Walk maakt je steeds opnieuw klaar om jou stijlvol en comfortabel te begeleiden door jouw levenswandel.

Naar boven