Cheer
121 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Cheer: voor opgetogen dames

Het modelabel Cheer vormt een onderdeel van het postorderbedrijf Baur Versand GmbH. Dat bedrijf werd in 1925 opgericht in het Duitse Burgkunstadt en vormt op zijn beurt een deel van de Otto Group. De structurele organisatie die schuilgaat achter dit modelabel weet haar bewegingsvrijheid echter niet te beperken. Zo zijn haar kledingproducten niet alleen verkrijgbaar via de kanalen van de Otto Group, maar ook gewoon in kleine en grote (online) winkels. Het label focust zich op trendy en vrolijke mode voor heldere vrouwen. Het doet dat onder andere met kleurrijke ontwerpen en verfijnde snitten, maar laat zich anderzijds kenmerken door een breed assortiment waarbij de nodige portie levendigheid duidelijk is geïncorporeerd. Niet geheel verwonderlijk is het modemerk Cheer de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken van moederonderneming Baur.

Ontdek de levensvreugde in ieder kledingstuk

Cheer is de trotse drager van de zogenaamde joie de vivre, de levenslust die vrolijke dames weet te typeren. Net zoals z’n naam doet vermoeden tracht het dan ook het leven toe te juichen door de nodige vrolijkheid in haar assortiment te verwerken. Men vindt dat terug in de standaardlijnen maar ook in de seizoensgebonden collecties waarbij de meest favoriete kleuren steeds in al hun levendigheid ten tonele komen. Uiteraard zijn de kledingstukken ook gewoon voorzien van gedetailleerde patronen en opvallende prints, zoals het een eigentijds kledinglabel beaamt. Tot slot kiest dit label steeds voor fijne stoffen en vloeiende lijnen die de elfachtige vrouwelijkheid accentueren, terwijl de liefdevolle details een langdurige aanblik steeds de moeite waard maken.

De diverse collecties van Cheer

Cheer brengt haar vreugde naar iedere collectie, ongeacht of het gaat om de gevoelige lente- en zomeroutfits of de wintercollectie voor de koudere dagen. Die collecties bestrijken steeds verschillende domeinen, gaande van schattige kleedjes tot elegante bloesjes en nauw aansluitende broeken met een subtiele casual look. Die kledingstukken zijn er voor diverse stijlen, waardoor je bij dit label zowel stijlvolle zakelijke mode kan terugvinden maar je evenzeer kan laten verleiden door de informele vrijetijdskleding en de elegante avondkleding. Dit label heeft dan ook alles in hun om de vrouwelijke kledingkast van al haar welbehagen te voorzien. Met Cheer hoef je dan ook gewoon in jouw nieuwste outfit te glippen en word je op automatische piloot voorzien van een goed en stralend humeur.

Naar boven