BOOM BAP
4 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
BOOM BAP
Shirt
  € 23,90
  € 39,90
  BOOM BAP
  Shirt 'Guilty'
   € 29,90
   € 34,90
   BOOM BAP
   Shirt
    € 23,90
    € 39,90
    BOOM BAP
    Shirt 'Killer'
     € 27,90
     € 39,90

     Boom Bap: urban wear met hip hop roots

     Het Franse label Boom Bap is een casual modemerk gespecialiseerd in streetwear dat in 2008 werd opgericht door drie jonge ontwerpers. Goddam, Snobe een Jean ontwikkelden vanuit een geheel eigen stijl en geïnspireerd door hip hop de ontwerpen van dit merk. Ze omschrijven zichzelf als een “French kick ass brand” en dat vertelt je ook alles wat je over Boom Bap moet weten. Het staat voor een stijl die geen compromis sluit en die zo weggegrepen lijkt uit de straat. De filosofie? Je moet het leven niet al te serieus nemen. Neem het leven zoals het komt en wees gewoon jezelf, ook al sta je voor een onconventionele stijl. Dat individuele karakter is het handelsmerk van dit modemerk.

     Een unieke stijl

     De streetwear van Boom Bap kan je gerust casual noemen, maar absoluut niet gewoon. Het label pakt graag uit met onconventionele en gedurfde ontwerpen. Het is een stijl voor mensen die op zoek zijn naar speciale en ongewone kleding. Opvallende prints met excentrieke kleurencombinaties en ongebruikelijke cuts zijn schering en inslag. Verwacht ook een overdaad aan ongewone patronen en humoristische tot provocerende tekstfragmenten op de T-shirts en truien. Het merk is geboren uit de liefde voor de hiphop en die inspiratie zie je ook heel fel terug in de stijl. Een stijl boordevol energie. De collecties van Boom Bap waren in de beginperiode uitsluitend voor mannen te verkrijgen, maar het assortiment is ondertussen sterk uitgebreid. Ook vrouwen en kinderen kunnen tegenwoordig bij het merk terecht.

     Boom Bap: creativiteit voor een eigen look

     Humor en een excentrieke stijl zijn twee van de kenmerken van dit hippe Franse merk. Kenmerken die duidelijk succes kennen want het assortiment is door de jaren heen enkel uitgebreider geworden. Zo kan je tal van leuke T-shirts voor zowel mannen als vrouwen terugvinden, maar ook schoenen, broeken, jackets en zelfs accessoires zoals coole baseball caps. Wil je een volledig unieke casual streetwear look? Dan kan je in de brede collectie van dit echte lifestyle merk onder andere ook sleeves terugvinden voor de finishing touch van jouw persoonlijke look. Ben je op zoek naar een merk dat echt anders is dan de andere merken, naar een merk met een unieke persoonlijkheid? Dan is Boom Bap iets voor jou.

     Naar boven