Aniston
44 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave

Aniston: thuis in verschillende stijlen, ook voor onderweg

Het modemerk Aniston ziet men intussen al enkele jaren terugkomen op de modemarkt. Het is dan ook een sublabel van het Duitse bedrijf Baur Versand, dat in 1925 oorspronkelijk opgericht was als schoenenproducent. In 1997 kwam dat bedrijf trouwens in handen van de Duitse Otto Group, opgericht door Werner Otto. Zowel Aniston als de andere labels van de Otto Group hebben zich erop toegelegd om de normen en waarden van het moederbedrijf te respecteren. Zo ziet het moederbedrijf er bijvoorbeeld strikt op toe dat de druk op het milieu steeds verder wordt gereduceerd. Uiteraard zijn ook kinder- en dwangarbeid volledig uit den boze. Goede arbeidsomstandigheden moeten volgens de moedervennootschap dan ook betere producten weten te garanderen. Niet geheel ontoevallig kent men het dan ook omwille van zijn kwalitatief hoogwaardige kledingstukken.

Aniston brengt trendzekerheid voor eigentijdse dames

Zoals de vrouwelijke naamgeving het eigenlijk al doet vermoeden, is Aniston een producent van damesmode. Het gaat hierbij steeds om eigentijdse dames die op zoek zijn naar de nieuwste trends. Aniston weet dat te vertalen in unieke, seizoensgebonden collecties die steeds rekening houden met de recentste trendontwikkelingen. Het doet dat trouwens ook in verschillende segmenten, want dit label heeft een uitgesproken breed bereik. Men vindt de trendzekere stijl onder andere terug bij de basics maar ook bij de uitgesproken kledingstukken die het modieuze hart van de moderne vrouw begeren. Van de unieke stukken tot de creatieve details boordevol kleine subtiliteiten: je herkent steeds de uitgesproken stijl.

Iedereen vindt er wel een geschikt kledingstuk

Het damesassortiment van Aniston omvat verschillende stijlen. Zo kan je er perfect een shirt vinden boordevol gekke opschriften maar evenzeer een stijlvolle bloes die je op kantoor dragen kan. Zelfs voor de zakelijke stijl heeft dit label heel wat te bieden, waarbij de stijlvolle langmantels en de vrouwelijke hemden de collectie typeren. Ook gescheurde jeansbroeken voor een rebelse look, vrouwelijke kleedjes voor een elegant avondje feesten of gewoon vrijetijdskleding voor thuis op de bank behoren er tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van het ruime assortiment: de kledingstukken zijn eenvoudig te combineren waardoor je altijd wel uniek voor de dag kan komen. Aniston wist velen daardoor al te overtuigen.

Naar boven